divendres, 23 de novembre del 2012

CONTINUA L'ENFRONTAMENT ENTRE LA BANDA I L'AJUNTAMENT


Que les relacions entre l'Agrupació Musical Carròs i el govern municipal no són bones ho sabem tots. Que l'alcalde te una esecial inquina a l'Agrupació, especialment des del canvi de directiva ha estat palès amb els enfrontaments, acusacions i falta de finançament. També és cert que l'Agrupació Musical te els seus propis problemes i no sempre es veu amb claretat cap on va. Tot açò ve en relació a la denúncia que ha fet el PSOE de la Font sobre el cobro que l'ajuntament vol cobrar a l'Agrupació per usar el poliesportiu, podeu veure la notícia a las Províncias, a Onda Naranja o en Cabuts info.
 El que deduïm de tot això és que l'Agrupació Musical Carròs te un problema amb l'ajuntament, o més bé amb l'alcalde, i és el PSOE qui ho denúncia; també deduïm que l'alcalde no sap llegir l'ordenaça que amb molta claretat diu que les associacions del poble poden tindre una excepció al pagament per l'ús del poliesportiu.
A més l'alcalde amb eixe bon taranar que l'acompanya aprofita per dir que l'ordenança es va aprovar ainiciativa del PSOE; intentant com fa sempre culpar als altres del seu desgovern, en això si que és un expert, ell mai fa res, i tot el que fa mal és culpa dels altres. En poques paraules, ja tenim una altra vegada el poble als mitjans de comunicació per una mala gestió de l'alcalde que aprofita el seu càrreg per fer pagar les seves aniamadversions i odis, això si pegant la patada al cul de l'Agrupació Musical.

El PSOE ha contestat en diferents comunicats :

.... 1.- És veritat que el PSPV-PSOE ha fet la Ordenança per a evitar que la proposta del PP fóra multiplicar per 2 els seus preus.
2.-Li hem de dir que una normativa explica primer les questions més generals fins a les més particulars, en tot cas, com s´aplica els preus del Poliesportiu. L´Ordenança afirmava que l´Alcaldia determina l´exempció del pagament, si es fa o no es fa. Ell és el responsable de voler-los cobrar, perquè així ho va voler fer....


Anem desfent en conte d'anar fent, esta és la realitat del nostre poble des de fa molts anys...