dijous, 12 d’abril del 2012

El Bloc Compromís de la Font d’en Carròs manifesta la seva satisfacció pel resultat del darrer plenari.


Al plenari municipal celebrat el  12 d’abril, es van aprovar vàries propostes.
La principal és el reconeixement de Vicente Pérez Doménech (Borreguet) agent de la Policia Local durant més de 30 anys. El plenari municipal, en representació de tot el poble va voler oferir-li el seu agraïment per la dedicació al poble.
Altres propostes que es van aprovar foren dues propostes del Bloc-Compromís, una demanant al govern central que el préstec ICO que ha fet als ajuntaments rebaixe l’interés que aplica del 5 % al 1 %, com els préstecs que fan als bancs. També s’ha demanat que la Generalitat pague el que deu als ajuntaments i que es faça ja una llei de finançament de les entitats locals. La següent moció aprovada a proposta del Bloc-Compromís ha estat la demanda al govern central i la Generalitat que no s’utilitze el peatge de l’AP7 com moneda de canvi per pagar les autopistes radials de peatge de Madrid.
També s'aprova la nova ordenança on es recull el pagament per l'ús dels parcs públics de la Plana i del Calvari i l'actualització dels preus per l'ús de les instal·lacions esportives municipals.