divendres, 10 de febrer del 2012

RESULTAT DEL PLENARI D'AHIR

El Bloc-Compromís de la Font manifesta la seva satisfacció per l'aprovació en el Plenari municipal de ahir de les dues mocions que va presentar. La primera és la demanda de retirada del Decret de la Generalitat Valenciana sobre les retallades salarials i socials. la segona és l'aprovació d'un Fons d'Ocupació Social amb la quantitat de diners que ingressarà de més l'Ajuntament per l'augment de IBI aprovat pel govern Central. Les dues mocions es van aprovar amb els vots del PSOE, Plataforma per la Font i Bloc-Compromís. Es van aprovar amb xicotetes aportacions de la resta de grups polítics: El PSOE va esmenar la del Fons d'Ocupació en el sentit de de dedicar el 80% de la recaptació prevista per l'augment de l'IBI. La raó és que si hi ha un 20% de recaptació que no es cobra, té sentit no dedicar la recaptació prevista sinó la real. Plataforma va esmenar la de retirada del decret de retallades modificant la referència a la recuperació d'impostos: demanant un impost per les grans fortunes i un de Patrimoni sols pels patrimonis superiors a un milió d'euros.
Al plenari també aportàrem la proposta que l'horari del gimnàs no es retalle i que siguen les associacions del poble les que es facen càrreg de les hores que s'han eliminat. Així s'esalien els diners que cal i no es perjudica als veïns i veïnes.
També destaca el fet que l'alcalde negara les declaracions que li atribueix el Diari Levante sobre els veïns del carrer Enric Valor; dirèctament va dir que el diari menteix.