dimecres, 17 d’agost del 2011

"A SALTO DE MATA" O "PER LES SEVES OBRES ELS CONEIXEREU"

Hui dimecres, el nostre poble apareix als mitjans de comunicicació, amb notícies relacionades amb les festes. d'una banda apareix al periòdic Las Provincias amb una notícia sobre les festes de la setmana que ve, fent un breu resum dels actes. D'altra banda també apareix en Radio Gandia també amb un tema relacionat amb les festes, però amb un altre càire parla de la polèmica sobre la cordà. Expliquem una mica el cas: fa uns anys el govern del PP va recuperar la tradició de la Cordà, fent-la a la Plana. Ara, amb el camp de gespa artíficial no es pot fer a la Plana. Decidiren fer-la als carrers del poble, però en els diferents carrers on s'ha plantejat, els veïns no volen.
Cóm estan les coses? hui en Radio Gandia Gaspar diu que potser no es farà.
La llàstima és que la presència als mitjans no haja permés parlar-ne d'altres coses que preocupen al poble. Unes relacionades amb les festes com el "pagament" simbòlic pel llibre de festes. Ací trobem un exemple de fer les coses del govern popular, aproven les coses sense preguntar a ningú i després es troba la discusió del poble. No tenen un model de festes i després van a "salto de mata" en festes i en tot. Tant la Cordà com el pagament pel llibre, pel sopar popular, per les paelles són exemples de eixa improvisació.
Altre exemple serà com en quín serà el rebut de fem que pagarem, ahir en el Levante parlava de entre 120 i 150 €. En la Font on el rebut estava dins de l'IBI que passarà? reduiran el IBI? en quina quantitat? s'ha dit alguna cosa? No, tot "a salto de mata".
Els mitjans també podrien haver tret el rumor prou confirmat que Gaspar ja no té horari a l'Ajuntament donat que no cobra.
Com deien les Escriptures "Per les seves obres els coneixereu"