dimecres, 12 de gener del 2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JULI CAPILLA

L’Assoc. Cultural Ramoneta de Vilaragut de la Font d’en Carròs anuncia la presentació del llibre de poesia Raspall, de JULI CAPILLA, guanyador del PREMI DE POESIA ROÍS DE CORELLA Ciutat de València.

L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura de la Font, divendres dia 14, a les 20 h.
Hi intervidran: Miquel Fuster, secr. Assoc. Cultural Ramoneta Vilaragut, M. Consuelo Peiró, regidora Cultura Aj. de la Font, Salvador Ortells, crític literari i Juli Capilla, autor del llibre “Raspall”, i la col·laboració del guitarra que ens acompanyarà en la recitació dels poemes.

Amb aquest acte retem un homenatge al nostre esport nacional, la pilota valenciana, i a tots els jugadors de pilota i als aficcionats que durant tants anys han estat fidels en aquest esport. Vaja un brindis perquè els xiquets de País Valencià troben els seus referents esportius en l’esport de la pilota. També volem homenatjar Juli Capilla pel seu mestratge a l’hora de combinar la poesia i la pilota. Per tot plegat, pensem que és un acte que us pot interessar. Hi sou tots convidats.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabe de llegir el comentari de els dolçainers , si fora deveres es per a denunciar-ho

Anònim ha dit...

Donç es la veritat hi ho pots dir a qualsevol dolçainer o a la propia presidenta de l´agrupació artistica musical ,Fina que va tindre que sentir les escuses que va donar la regidora i el president de la comissio de festes que en un principi tenien fundament pero que despres es va destapar el que tenien amagat.I ara per compensar-ho els han llogats per a la inaguració de la fireta medieval de sant antoni.
Da on no hia no sen pot traure.