dijous, 9 de desembre del 2010

LA GESPA ARTIFICIAL A LA PLANA

Hui és un dia dels que cal llegir i escoltar tots els mitjans comarcals, ja que si en segueixes un de sol, potser et colen una informació tergiversada. Hui és notícia les instal·lacions de gespa artificial a la comarca i concretament a la Font. El mitjà oficial de l'ajuntament de la Font Ondanaranja COPE diu que demà divendres es tancarà l'adjudicació de les obres ja que un tècnic de la Diputació "rebrà" els terrenys:

"responsables técnicos de la Diputación de Valencia visitarán el campo de fútbol, ubicado en el Polideportivo Municipal, con el fin de comprobar que esta instalación se encuentra en condiciones para que la empresa tome posesión e inicie la ubicación del césped artificial, que se iniciarán la próxima semana."
Clar que això són paraules de Gaspar, aquell que ha promés l'escola, l'escoleta i l'institut. Així, la setmana que ve comencen les obres, promte se sabrà.
També hui mateix, el Diari Levante, amb foto de la Font inclosa diu que el Butlleti Oficial de la Província porta un endarreriment dels camps que s'han de fer a la comarca, entre ells el nostre. Quina és la veritat, el temps dirà. Si punxeu sobre la foto podreu ampliar-la i llegir el text.

DARRERS NOVETATS
Sembla que la desinformació continua, hui divendres el diari Levante desmenteix el que va dir i diu que el dilluns s'enceten les obres a la Font. Vegeu els titulars comarcals
PREMI PER ONDANARANJA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor corregiu-ho : lleguir - llegir

FONTER ha dit...

ja està perdona, però ha estat la pressa