dilluns, 15 de novembre del 2010

JA N'HI HA PROU. ARTICLE APLICABLE AL NOSTRE POBLE

La secretària local del Bloc Jove a Gandia ha publicat un article on deixa prou clares les accions que ha fet els governs Camps i Zapatero pel nostre País. Si voleu llegir-lo punxeu. Tot i això també és aplicable al nostre poble i el que han fet els governs socialiste i popular, això si amb Colau, l'autèntic responsable del que ha fet uns i altres.
On diu AVE poseu Ronda Comarcal i Planta de Basures. La Font dona el seu terme, però no rep res a canvi;  on està l'escola? On diu territori endeutat i abandonat poseu Escoleta Privada, un deute que tindrem amb una empresa privada per 25 anys, poden-la haver fet pública i amb diners del Pla Zapatero.


Què han fet el polítics que ens han governat pel nostre poble? Prometre l'Escola; uns i altres. Fer-la ni un ni l'altre.
Fer instal·lacions sense trellat: Gimnàs (menut), Centre polívalent, etc. No fer una escoleta pública. I la que han fet, que ens endeuta per 25 anys.
Les obres a la Plana? sembla una catedral gòtica, 30 anys obrant i encara no està bé. És normal fer i desfer una paret d'un frontó tres vegades en tres anys? Podriem seguir, però per a fer-se'n una idea és suficient.
Que cal dir de la gestió que han fet els grans partits en el nostre poble? la resposta ens la dóna  Laura Morant: JA N'HI HA PROU.