divendres, 15 d’octubre del 2010

GASPAR HA MENTIT AL POBLE. COLAU, UNA VEGADA MÉS T'HAN ENGANYAT

El senyor alcalde al darrer plenari municipal va dir mentirós al regidor del Bloc. El fet que falte, insulte i desprecie als regidors de l'oposició no és nou; sols demostra la mala educació de l'alcalde, qualsevol que acudeix al plenari municipal ho veu. No és feina dels polítics valorar la mala educació dels companys, però si valorar la seva incompetència. 
En el dia de hui en tota la premsa comarcal hem llegit la publicació d'ajudes a les escoletes públiques el DOGV ho diu així :

 RESOLUCIÓ de 5 d’octubre de 2010, de la direcció general
d’Ordenació i Centres Docents, per la qual es resolen
les ajudes per a la construcció, l’ampliació i l’equipament
d’escoles infantils de primer cicle d’Educació Infantil, que
suposen la creació de noves places escolars públiques,
convocatòria 2010 (per llegir-la completa punxa)

Sembla clar que la nova escoleta del poble acompleix tots els requerits, bé tots no. Encara que l'alcalde Colau i la regidora d'educació així ho diuen a qui els vol escoltar; a la Font no s'han creat places públiques, ho són privades i per això no tenim ni un cèntim de subvenció. Podríem pensar que son poquets diners, però no, a Gandia li han donat 539 437 €. per la construcció i equipament d'una escoleta. Almenara, un poble com la Font te 514.325 €. La Font cero. La postura del Bloc ha estat clara des de fa tres anys (punxeu) ara:

QUEDA CLAR QUE GASPAR HA MENTIT AL POBLE, L'ESCOLETA NO ÉS PÚBLICA I NO REP LES AJUDES QUE REBEN LES ESCOLETES PÚBLIQUES.