dimecres, 9 de juny del 2010

L'ESCOLETA EN SAFORGUIA

La revista Saforguia ha publicat un artícle sobre l'escoleta de la Font. A l'article, citen textualment paraules de l'alcalde totes elles molt aclaradores de la situació de l'escoleta. A destacar dues coses:

1 . Ara sabem que la gestió privada és el "model del PP".
El alcalde de la Font d’En Carrós, Gaspar Pérez, ha defendido el modelo de gestión de la ‘escoleta’: “Hemos estudiado el coste de la obra y su mantenimiento en el futuro, y ésta era la mejor solución, (...) además es el modelo de gestión del PP”. 
 Sols cal recordar l'oposició del PP a la privatització de l'aigua, del gimnàs, etc. i que amb aquesta oposició es van presentar als electors.

2. Començarem a pagar dels diners públics "ajudes pels més necessitats" pel menjador i les hores extra (les fora d'horari 9-12h i 15-17h). És a dir, des del primer dia començarem a pagar diners a l'empresa privada.

 "el Ayuntamiento subvencionará parte de las horas extras y comedor para los padres con mayores problemas económicos".
 
També sabem que anualment es pagarà a l'empresa privada:  

Pérez ha aclarado que las transferencias municipales “variarán cada año en función de las matrículas”.
És a dir, a l'empresa pagarem dues vegade; els xiquets que es matriculen els pagarem les activitats extres, hores i menjador; i pels xiquets que no es matriculen la tranferència anual. Cal recordar que es paga per cada un que no arribe a noranta matrícules.

EL MILLOR PER AL FINAL:

“Hemos estudiado el coste de la obra y su mantenimiento en el futuro, y ésta era la mejor solución, porque es la más barata para el presupuesto municipal", 


FANTÀSTIC Pargarem per tot, beneficiant una empresa privada, que per llei no pot perdre diners, i això és el més barat.

1 comentari:

Infosafor ha dit...

La Saforesfera, un nou espai per als blogs de la Safor.

Estimat/da blogaire,
hem inclòs el teu blog a la “Saforesfera” (http://www.infosafor.com/saforesfera/), un punt de trobada dels blogaires saforencs que vol convertir-se en una eina útil per tal de conèixer-nos, per tal de poder compartir de manera pràctica. La Saforesfera es llança en estat “beta”, en proves; esperem els vostres suggeriments; també les propostes i candidats i candidates per formar-ne part.
La Saforesfera inclou el “bloc del mes”, que se centrarà en un espai personal virtual cada 30 dies, i permet fer un seguiment als blogs a mesura que van actualitzant-se; una manera més còmoda per seguir l'activitat bloguera de la comarca.

Posa't un banner de la Saforesfera.
Hem preparat uns banners que oferim als membres de la xarxa saforenca.
La Saforesfera ha inclòs una nova secció (http://www.infosafor.com/saforesfera/banners.htm) des d'on els pots enllaçar o descarregar; solament, has de copiar el codi del banner que més t'agrade per al teu blog i posar-lo al teu blog. Teniu a la vostra disposició tres grandàries de banners, en funció de l'espai que vulgueu dedicar-li a la vostra pàgina.
Posa el banner de Saforesfera al teu blog i fem, entre totes i tots, la xarxa de la Safor més gran!