dilluns, 4 de gener del 2010

LA COMUNA


Aquest és el nom d'un nou grup de rock amb membres del nostre poble, el podeu trobar al seu espai en el myspace. Podreu sentir alguna de les seves cançons i veure el que diuen i opinen d'ells. Són un grup amb una música que enllaça amb molts grups valencians i catalans com la gossa sorda, enderrock, etc. benvinguts al panorama musical i que trobeu ressò en el vostre poble. Tandebò que foren el grup convidat en el proper concurs de rock del poble (si es que també es fa enguany) allà per l'agost. La foto ha estat estreta del seu espai myspace.

4 comentaris:

Andreu Todo ha dit...

No sabem com vos ha arribat tan prompte la notícia però gràcies per comentar sobre nosaltres ací. Vos convidem a tots a escoltar el nostre primer CD "El temps, la matèria i els sentiments".

Anònim ha dit...

enhorabona i endavant!

Anònim ha dit...

L'enhorabona a Andreu Todolí i a Joan Angel !!!!!

Molta sort!!!!!! i molta musica xics!!!!!

Aineta ha dit...

Faré el que puga per fer arribar a la gent aquesta meravella de disc que heu fet entre tots amb moltíssim esforç, tant personalment com econòmica; sols puc desitjar-vos que en feu molts més i que la gent vos acompanye i ajude a poder realitzar un segon disc tant meravellós com el primer.

No sols la música és digna d'escoltar sinó la lletra no deixa pas a la indiferència. Alemnys a mi no. Quant més l'escolte més m'agrada i anime a la gent a comprar el disc!!

Sort amics i germà!!!