dimarts, 23 d’octubre de 2012

GASPAR, I L'ESCOLA DE LA FONT QUÈ?

Hui el diari Las Provincias porta un article en el que explica que a la Generalitat estan eixint-li les escoles que construeix més barates, parla de fins a un 21 per cent menys.
El que ens interessa als fonters de l'article és la relació de centres licitats durant l'any i que a la Generalitat li costaran menys són aquests:
"A finales de 2011 se adjudicaron siete colegios e institutos. Fue el último gran paquete de obras licitado en la educación valenciana. Se trató del centro de Infantil y Primaria (Ceip) Nº10 de Torrent, el IES Nº3 de Dénia, el Ángel Esteban de Benicarló, el San Francisco de Borja de Gandia, el colegio público Castell de Pop de Murla -una ampliación-, el CP Benadressa de Castellón y el colegio El Acequión de Torrevieja".

"Durante este año se adjudicó además la construcción del CP Nº52 de Alicante, (...) tres centros que se encuentran en fase de licitación, según informaron desde la Conselleria de Educación. Además, se da la situación de que están promovidos desde el propio departamento autonómico y no desde Ciegsa, que se encuentra en proceso de absorción dentro del plan para reestructurar el sector público empresarial que acomete el Consell. Se trata de un instituto de la Vall d'Uixó y de los nuevos colegios de Elche y Valencia (el de la calle Puerto Rico).

El que cal preguntar-se és de que serveixen les raons i viatges que ha fet el nostre alcalde aValència?
 perquè no està el col·legi de la Font entre aquest onze?
què passa pel govern del nostre poble o per les Conselleries per maltractar d'aquesta manera als xiquets i xiquetes de la Font?
Sembla que a la Font ens conformem en posar els cartells pel terrenys que serà l'escola. Ja en tenim dos, a la foto els podeu veure, un posat pel govern d'Imma, força criticat pel PP i el possat pel PP, amb picadeta i tot ( veieu la foto de la picadeta) això si els dos tene en comú que encara no hi ha escola.