dimecres, 18 de gener del 2012

UN ANY MÉS, EL PORRAT DE SANT ANTONI

Com tots els anys, a les acaballes de gener tenim el porrat. Aquest any amb la novetat dels espectacles de circ pels carrers del porrat. podeu veure el programa a la web municipal. Altra novetat és que hi haurà tallers pels xiquets oferts per l'escoleta Nino.
També com ja es tradicional trobarem atraccions firals, la fira medieval, la trobada de boixets i un sopar i un putxero popular. per suposat no faltarà la tradicional fogera a la placa de sant Antoni. des del Bloc-Compromis tirem en falta una exposició dels pintors fonters, cosa que demanàrem en un prec a l'equip de govern i que no han tingut a bé fer o al menys posar al programa.
Esperem que el temps acompanye i que el fred i la pluja no malbaraten l'esforç realitzat pels organitzadors.
Sembla que totes les previsions assenyalen pluja i mal temps pel cap de setmana. Hi ha rumors que afirmen una suspensió o ajornament del porrat, cosa que no s'ha confirmat, en el moment que es confrime ho direm.

PD. El sant que apareix al tríptic no és Sant Antoni Abat, les males llengües diuen que és per això i per què no li fan processó, que el sant ens ha castigat amb el mal temps. Segur que no és així.