dimecres, 6 de juliol del 2011

CREACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERÇOS I EMPRESARIS DE LA FONT (ACELF)


 El dimarts 5 de juliol a la Font es va fer l’assemblea fundacional de ACELF, la junta estarà formada per unes 13 persones  que tenen comerços i empreses en La Font. Alguns d'ells son de fora i apostaren en el seu dia per La Font per obrir els seus negocis. L’associació també està oberta a empreses vinculades al poble tot i que tinguen l’activitat en altres pobles. Naix de la voluntat dels empresaris de la Font de millorar les condicions econòmiques del poble, i perquè no per fer front a la crisi, aprofitar aquest moments d’incertesa per posicionar-se  millor en la societat.

Fa dos anys ja es va fer un intent per constituir l’associació però el desinterés del govern municipal ho va parar. L’ACELF és declara totalment APOLITICA i sols ens mou una finalitat molt clara: promoure la formació d'una associació per ajudar a potenciar el comerç i l'empresa de La Font. L'iniciativa va ser ben valorada i recolzada per tots els assistents i també van assistir representants polítics de tots els partits del poble excepte el PP. Esperem en els propers dies sumar a la iniciativa a la majoria d’empreses del poble.
 
 En aquest primer encontre es van proposar unes primeres accions per incentivar a la gent del poble en valorar més el que té dins de casa i aconseguir un millor coneixement entre els fonters i les seves empreses: fer una "guía útil" de les empreses i comerços de La Font associats. Fer un sistema de punts per afavorir el comerç  vinculat, també afavorir les relacions empresarials entre els associats i d’aquests amb l’Ajuntament

Properament es signaran els els estatuts i es nomenaran diferents càrrecs directius. De moment el seu representant i portaveu és  Paco Muñoz, un dels primers promotors de l’Associació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa, aplaudixc que encara quede gent en ganes de lluitar per el poble. Sobre la decició del PP de no acudir ni ha sentir la proposta...a mí personalment ma decepcionat. Tota iniciativa que tinga la més mínima intenció d'ajudar deu ser per lo menos ESCOLTADA!!!

Anònim ha dit...

Si l'Associació es declara APOLÍTICA (en majúscules, tal i com apareix al text). A que ve el comentari de que si el PP estava o no estava representat ?.

Ai senyor, senyor !!