dimecres, 3 de febrer del 2010

MÉS BLOG DE LA FONT: ANDREU TODO

Un jove fonter, especialment dotat per la reflexió, escriu força bé; amb criteri, llibertat i creativitat. Segur que les crítiques d'Aineta -els més propers són sempre els més crítics- l'esperonen per continuar i millorar  .
Pot continuar la nissaga de grans escriptors fonters, al menys pel que es veu en el blog va per bon camí: té el més necessari, el talent; ara li cal el més difícil, la pràctica.La seva imatge ja ha aparegut en aquest blog, és membre de la Comuna, el grup musical d'uns posts més avall. Si voleu gaudir de la seva creació Visiteu el seu espai clicant.

5 comentaris:

Rubén Malonda ha dit...

M´alegre moltíssim que hagueu fet una mirada a Andreu, una persona amb un pensament molt lliure i independent, i diria privilegiada.

Andreu, no canvies mai! Un fort abraç!

Aineta ha dit...

Gràcies per fer esment al blog de Todo. M'agradaria agrair dues coses:
D'una banda donar l'enhorabona a qui du el bloc lafontdencarros.blogspot.com, ja que, m'és d'una gran utilitat i sobretot quan no vius al poble. És la meua font d'informació per a assabentar-me de tot allò que ocorre i ocorrerà. Gràcies.
D'altra banda, agrair que s'haja esmentat el bloc de Todo, ja que crec que mereix la pena pegar una ullada. Almenys a mi m'ho sembla. Gràcies per l'ullada feta! Una abraçada.
Andreu, com bé ha dit Rubén, no canvies mai. T'estime.

FONTER ha dit...

Gràcies a aineta pels elogis al nostre blog. Respecte al que dius de l'Andreu, és cert paga molt la pena.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Gran TODO, GRAN!

Eres un punt de referencia i influencia en molts dels joves de La Font. El que tu has conseguit (desgraciadament no tots eu podran aconseguir), el fet de escriure grans escrits al blog , ser una gran persona i fer cançons carregades de sentit i de missatge (La Comuna) a molts de La Font els agradaria fer-ho.


Com a dit Malonda i Aineta no canvies crack!!!

Espere que molta gent segueisca el teu exemple.