divendres, 19 de febrer del 2010

EL COMERÇ EN INTERNET, UNA SOLUCIÓ ALS PROBLEMES DE LA TARONJA

Ja hi ha algunes experiències, algunes molt consolidades per superar les actucions mafioses que fan els comerciants respecte del comerç de productes agrícoles. En general i de la taronja en particular. Una de elles, pot ser la més cridanera, és la venda directa per internet. Al nostre poble ja hi ha algunes experiències, procurarem fer la màxima difusió d'aquesta experiència, així linkeu a www.narsafor.com
La novetat és que ha comença a difondres aquest tipus d'activitat, val com exemple l'article escrit hui en EL CONFIDENCIAL on explica prou bé com funciona això de les taronges on line i parla de diverses empreses que ho fant. Sols teniu que cercar en Google i veureu les moltes pàgines que s'hi dediquen.

1 comentari:

NarSafor.com | Naranjas de la Safor ha dit...

Hola,
Si així es, a La Font hi ha sorgit aquest any una iniciativa d'aquestes que comenteu a la vostra entrada. Després d'anys veient el que s'estava fent a l'horta varem pensar que hi havía que fer alguna cosa per a intentar retornar el valor que havíen perdut i va sorgir la idea de crear Narsafor.com.
Encara que acabem de començar, creguem que aquest tipus de iniciatives poden retornar la il·lusió a tota la gent que treballa al camp i intentar fer gran aquesta fruita que tanta feina a donat al nostre poble durant molts anys.
Així que ací vos deixem el nostre link:
http;//www.narsafor.com

Gracies a tots!