dilluns, 11 de maig del 2009

EL "IMPRESENTABLE" DE L'ALCALDE

El senyor alcalde ha dit que és "impresentable" que la gent es manifeste en contra del que desconeix, ho ha dit en Ràdio Gandia. Ho podeu llegir més abaix. Com pot dir que és impresentable fer ús d'un dret constitucional de manifestació? Qui és més impresentable, qui es manifesta pacíficament o que s'apropa a la manifestació escoltat per quatre guàrdies civils? com diu va dir el sr. alcalde el dissabte, qui desconfia no és de fiar.
Ara, no és més impresentable votar alguna cosa que es desconeix? Donc si, els regidors del PP van votar a favor de la planta, de la què ho desconeixien tot, excepte que allà es podien fer paelles segons Consuelo. No hi ha avantprojecte, projecte, estudi d'impacte ambiental, estudi de trànsit, res de res. Sols la fe inquebrantable que tenen amb Gaspar (com la dels falanguistes amb el seu Caudillo). Recordeu que abans d'aprovar-se en plenari Gaspar no ho va dir a ningú, ni al seu partit. després d'aprovar-ho sense saber com serà la planta diu que no molestarà, que tindrà les tecnologies més modernes, quines? on està el projecte?
I què dir dels "impresentables" de Colau i de Gemma, ells encara hui no saben res de com serà la planta i voten a tot que si.

Ací teniu el text de la web de Radio Gandia
La manifestación partía de la Fonts dels Xorros y finalizaba en el Ayuntamiento, donde según el portavoz del grupo Iniciativa Popular, Juan Salvador, se han depositado ya más de 700 firmas en contra de la Planta de Transferencia de Residuos Sólidos en el término municipal.

Para el alcalde de La Font d’En Carròs es “impresentable” que un grupo de personas se manifieste por una infraestructura de la que no conocen nada. Segun Gaspar Pérez que quienes convocaban ayer el acto en contra de una planta de transferencia no han acudido al ayuntamiento para solicitar ninguna documentación sobre la planta y se pregunta si organizan este tipo de actos tan sólo por estar en contra de lo que se proyecta desde el ayuntamiento de La Font.

Gáspar Pérez ha querido aclarar que si finalmente se hace la planta de transferencia de basuras en la Font no va a tener ningún efecto negativo para la población, porque según ha señalado son infraestructuras muy modernas diseñadas para que no provoquen problemas, todavía no se conoce si la planta de transferencia se ubicará en Rótova, en Ador o en La Font.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Des de València estant, els "cabuts" no ens deixem de preocupar pel nostre poble. Una abraçada molt forta a tots aquells que us esteu menejant contra la planta de fem.


Jaume Monzó

Anònim ha dit...

L'enorabona als de la iniciativa!!! Gran exit a la manifestació del diumenge!!!! El dissabte passat el sr alcalde va demostrar la poca cultura i educacio que te... insultant a la gent i demostrant que es un manipulador . El mes trist es veure a la gent major del poble aplaudint per les mentides que diu... Visca La FOnt!

Anònim ha dit...

Te conozco y sé que res inteigente, lo que os pasa que vais al dictado de los de "arriba".
En Gandía el sr. PERIS qu compartía el yuntamiento, consintió el hacer una planta de basura en la parte nexa al cementerio de Gandía.
Ahora vosotros en La Font os habeis declarado en contra ¿¿¿¿...

Anònim ha dit...

soc ciutadana jove de la font d en carros y m opose completament a eixa planta ja que l unic que vol fer l alcalde es guanyar ell bon grapat de diners y deixarmos ahi el fem aixo esta mal fet per al poble de la font y als atres pobles tambe, que no hi ha que deixarlos enrere ya pareix ser que soles ens preocupem d nosaltres y la opinio dels altre no conta? perque soles s endu els diners l alcalde d la font em pareix pessim la idea tan descabellada que han tingut¡¡¡¡ aixo que soc d la font y defenc els interesos del altres pobles ya que es molt injust per a tots¡¡¡