divendres, 10 d’abril del 2009

LA PLANTA DE BASURES CONTINUA EN EL "CANDELABRO"


Si, companys, tenim que recòrrer a la frase d'aquella famosa del cor per referir-nos a el que està passant als mitjans del nostre poble. D'una banda el govern municipal ha pagat amb diners de tots, fent un cabut especial, una justificació prou trista sobre la planta, ja s'analitzarà més endavant.
D'altra banda patro Moratal ha fet un altre article al dairi Levante, la imatge del qual acompanyem a l'entrada. Opineu sobre el que es diu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Patro ha dicho lo que la mayoría de gente piensa, que detrás de este gran interès por la ubicación de esta planta en la Font debe de haber intereses particulares por parte de alguna gente. De lo contrario no se explica.

Anònim ha dit...

parece ser que la única que se atreve a decir que lo único que mueve a Gaspar y a Colau es simple interés personal, es Patro Moratal.
Yo dría que hay más personas interesadas en la venta de los almacenes Brodex. Hay gente afin, muy afín a Gaspar, que se pasa la vida vendiendo y comprando. Son dos y siempre van juntos.

Anònim ha dit...

Tot hem pareix molt correcte,però es que sempre tenim que portar les coses al "llimit"?? Es clar que a ningù ens agrada això del fem i que volem respirar aire pùr, però cladra tindre en conter perque altres poblacions de la Safor ràpidament tambe s´han oferit a voler tindre aquesa planta de transferencia... no es una bona reflexiò??. Algùn benefici, encara que econòmic,segur aporta a les poblacions ,que al mateix que en el nostre poble , no volen respirar malament ni tindre la imatge de "basura".
Plantejar-se les coses baix d´un punt de vista ùnic es roïn per tots els costats, cal tindre una més amplia visiò de les coses . Tot no es Blanc ni tot es Negre.
Una reflexiò o millor dos, si alguna de les poblacions limitrofes afectades hagera plantejat ella l´instalaciò de la planta estarien movilisant-se a la Font totes les forces politiques en conjunt per aquest tema ?? O en el cas de ara si percibiren econòmicament alguna contraprestaciò estariem tan en contra ??
Reflexions particulars ... no més.

Anònim ha dit...

Patro pareix la Carmele Marxante.