dimecres, 9 de juny del 2010

L'ESCOLETA EN SAFORGUIA

La revista Saforguia ha publicat un artícle sobre l'escoleta de la Font. A l'article, citen textualment paraules de l'alcalde totes elles molt aclaradores de la situació de l'escoleta. A destacar dues coses:

1 . Ara sabem que la gestió privada és el "model del PP".
El alcalde de la Font d’En Carrós, Gaspar Pérez, ha defendido el modelo de gestión de la ‘escoleta’: “Hemos estudiado el coste de la obra y su mantenimiento en el futuro, y ésta era la mejor solución, (...) además es el modelo de gestión del PP”. 
 Sols cal recordar l'oposició del PP a la privatització de l'aigua, del gimnàs, etc. i que amb aquesta oposició es van presentar als electors.

2. Començarem a pagar dels diners públics "ajudes pels més necessitats" pel menjador i les hores extra (les fora d'horari 9-12h i 15-17h). És a dir, des del primer dia començarem a pagar diners a l'empresa privada.

 "el Ayuntamiento subvencionará parte de las horas extras y comedor para los padres con mayores problemas económicos".
 
També sabem que anualment es pagarà a l'empresa privada:  

Pérez ha aclarado que las transferencias municipales “variarán cada año en función de las matrículas”.
És a dir, a l'empresa pagarem dues vegade; els xiquets que es matriculen els pagarem les activitats extres, hores i menjador; i pels xiquets que no es matriculen la tranferència anual. Cal recordar que es paga per cada un que no arribe a noranta matrícules.

EL MILLOR PER AL FINAL:

“Hemos estudiado el coste de la obra y su mantenimiento en el futuro, y ésta era la mejor solución, porque es la más barata para el presupuesto municipal", 


FANTÀSTIC Pargarem per tot, beneficiant una empresa privada, que per llei no pot perdre diners, i això és el més barat.